Cordena

Tässä vain osa tuotteistamme. Kysy lisää !

DESIWIPE

DESIWIPE on desinfioiva puhdistusliina, joka soveltuu käsien ja erilaisten pintojen kuten puhelimien, wc-istuimien, mikrojen ja näppäimistöjen tehokkaaseen puhdistamiseen.

DESICREME

DESICREME on kosteuttava ja luonnollisia ainesosia sisältävä käsidesi. Tuotteen sisältämä korianteriöljy ja koivun mahla sekä desinfioivat, että kosteuttavat ihoa.

HAND/BODY LOTION

HAND/BODY LOTION on kosteuttava voide koko keholle. Tuote on kehitetty hoitamaan ja kosteuttamaan kuivaa ihoa tehden ihosta pehmeän ja sileän.

SKIN PROTECT

SKIN PROTECT on suojaava ja hoitava voide, joka soveltuu monipuoliseen käyttöön. Voide sekä suojaa ihoa, että edesauttaa ihon omaa paranemisprosessia.

MULTI CLEAN

MULTI CLEAN on tehokas laimennettavissa oleva puhdistusaine. Käyttäessäsi Multi Cleania et tarvitse muita puhdistusaineita. Tuote on täysin biohajoava.

WHYBOARD

WHYBOARD on moni käyttöinen apuväline muistinpanoon, palaverin-tai koulutuksen aikana White Boardin puutuessa. 

BOARD TISSUE

Tuote kehitetty tehokkaaseen valkotaulujen puhdistamiseen yhdessä Cordena Board Cleanin kanssa. koostumus tekee tehokkaan poistamaan väritahroja ja likaa taululta.

MICRO WIPE

MICRO WIPE on tehokas ja hellävarainen puhdistusliina. Sillä puhdistat kameroiden objektiivit, silmälasien linssit, puhelinten näytöt tai vaikka lukulaitteen.

ABSORBER

Absorber on tehokas hajunpoistaja, joka poistaa bakteerit ja epämiellyttävän hajun. Absorber tuhoaa pahan hajun lähteen ja bakteerit jättäen jäljelle vain hiilidioksidia ja vettä.

ACTION WIPE

Action Wipe on hyvin tehokas puhdistusliina joka poistaa lian samalla hoitaen ihoa. Sen ainutlaatuinen koostumus sisältää aloe veraa, jojobaa ja A- ja E- vitamiinia.

ACTIVE SEAT

Istumalla toimintatuolilla aktivoit ym. Sisäisen lihaksiston eli ns. corelihaksiston, joka antaa core vakautta ja tukee selkärankaa. Vältät myös selkävaivoja.

ACTIVE CUSHION

Keskivartalon lihasten vahvistaminen on oleellista saavuttaaksesi hyvän ryhdin. ACTIVE CUSHION tyyny on kehitetty parantamaan keskivartalon hallintaa.

ACTIVE FOOTREST

Tyylikäs, toimiva ja muotoiltu Active Jalkatuki sopii kaikkiin työympäristöihin. Jalkatuki lisää työpöydän mukavuutta, estää ja vähentää istumatyössä aiheuttamia kipuja.

STAND ACTIVE BOARD

Tyylikkään ja käytännöllisen muotoilun ansiosta STAND ACTIVE sopii kaikkiin työympäristöihin. Kehon on helppo löytää tasapainopisteen ja mikrohienot liikkeet.

STAND ACTIVE

STAND ACTIVE on fiksu, aktivoiva työpistematto, joka vähentää jalkojen kuormitusta, se on helppo siirtää eri työasemien välillä ja sen voi myös laittaa roikkumaan.