Hygieniatuotteet

Puhtautta käyttöä tukevilla tuotteilla.
Aikaa säästävät ja arkea helpottavat räätälöidyt ratkaisut.
 Sieni joka pesee ihmeellisen pitkään.

Tässä vain osa tuotteistamme. Kysy lisää ! 

DESIWIPE

DESIWIPE on desinfioiva puhdistusliina, joka soveltuu käsien ja erilaisten pintojen kuten puhelimien, wc-istuimien, mikrojen ja näppäimistöjen tehokkaaseen puhdistamiseen.

DESICREME

DESICREME on kosteuttava ja luonnollisia ainesosia sisältävä käsidesi. Tuotteen sisältämä korianteriöljy ja koivun mahla sekä desinfioivat, että kosteuttavat ihoa.

HAND/BODY LOTION

HAND/BODY LOTION on kosteuttava voide koko keholle. Tuote on kehitetty hoitamaan ja kosteuttamaan kuivaa ihoa tehden ihosta pehmeän ja sileän.

SKIN PROTECT

SKIN PROTECT on suojaava ja hoitava voide, joka soveltuu monipuoliseen käyttöön. Voide sekä suojaa ihoa, että edesauttaa ihon omaa paranemisprosessia.

MULTI CLEAN

MULTI CLEAN on tehokas laimennettavissa oleva puhdistusaine. Käyttäessäsi Multi Cleania et tarvitse muita puhdistusaineita. Tuote on täysin biohajoava.

WHYBOARD

WHYBOARD on moni käyttöinen apuväline muistinpanoon, palaverin-tai koulutuksen aikana White Boardin puutuessa. 

BOARD TISSUE

Tuote kehitetty tehokkaaseen valkotaulujen puhdistamiseen yhdessä Cordena Board Cleanin kanssa. koostumus tekee tehokkaan poistamaan väritahroja ja likaa taululta.

MICRO WIPE

MICRO WIPE on tehokas ja hellävarainen puhdistusliina. Sillä puhdistat kameroiden objektiivit, silmälasien linssit, puhelinten näytöt tai vaikka lukulaitteen.

ABSORBER

Absorber on tehokas hajunpoistaja, joka poistaa bakteerit ja epämiellyttävän hajun. Absorber tuhoaa pahan hajun lähteen ja bakteerit jättäen jäljelle vain hiilidioksidia ja vettä.