Rakenna turvallinen työympäristö.
Promera luo turvallisia työpaikkoja ympäri Suomea tarjoamalla älykkäitä, selkeitä ja tehokkaita ensiaputuotteita.
Koulutetut ohjaajamme tarjoavat myös useita koulutuskursseja, joilla varmistetaan, että työpaikkojen henkilökunta tietää, mitä tehdä tapaturman sattuessa.
Ensiapu on kansalaisvelvollisuus.

Innovatiivisten, laadukkaiden ensiaputuotteiden ja hengenpelastuskoulutuksen avulla rakennamme turvallisempaa työympäristöä työpaikallesi.

Olemme SPR:N kumppanuus kouluttaja.

Tässä vain osa tuotteistamme. Kysy lisää ! 

AQUA GUARD GEL

AQUA GUARD GEL on viilentävä ja kosteuttava laastari. Laastarin tyyny sisältää steriiliä vettä, joka nopeuttaa haavan paranemista ja vähentää ruven ja arpikudoksen muodostumista.

BURN DRESSING

BURN DRESSING haavapyyhe palohaavoihin. Lievittää kipua ja nopeuttaa paranemista. Avaa pakkaus ja ota haavapyyhkeestä tarvittavan kokoinen pala ja pyyhi palanut alue.

BURN GEL

BURN GEL on viilentävä geeli palovammoille ja kirveleviin hyönteisten pistoihin. Tuote soveltuu pienille min 3 cm kokoisille palovammoille.

HYDRO PROTECT

HYDRO PROTECT on viilentävä ja kosteuttava laastari. Laastarin tyyny sisältää steriiliä vettä, joka nopeuttaa haavan paranemista. Vähentää ruven ja arpikudoksen muodostumista.

SÅRPLAST

SÅRPLAST on sihkutettava laastari ulkoisten haavojen ja haavaumien hoitoon. Muodostaa suojaavan kalvon haavan päälle, joka häviää parin päivän kuluttua.

BLODSTOPP

BLODSTOPP on verenvuodon tyrehdyttävä suihke, joka soveltuu pienten ja vuotavien haavojen hoitoon. Tuotteen sisältämä selluloosa supistaa haavaa ympäröiviä verisuonia.

MINDRAY C2 4G

MINDRAY C2 4G ON Kaksikielinen, helppokäyttöinen ja selkeä. akkun- ja elektrodien päivämäärä näyttö, lasten elvytys, ensiapu- opas™ elvytyspalaute.

STICKY WEAVE

Itsekiinnittyvä laastari, joka kosteuttaa haavaa. Ei sisällä liimaa, kiinnittyy itsestään. Ei tartu haavaan, helposti asetettavissa haavan päälle. 

WOUND & EYE WASH

WOUND & EYE WASH Haava-ja silmähuuhde sirujen, lian ja epäpuhtauksien poistamiseen. Tuote on steriili, jopa käytön jälkeen. Soveltuu myös käytettäväksi haavanpuhdistusaineena.

MAGNEETTIPINSETTI

Magneettinen pinsettikynä metallihippujen poistoon silmistä. Roskan ollessa silmässä yritä ensin poistaa se käyttämällä Eyewash spraytä.