Ergonomiatuotteet

Panosta työhyvinvointiin ja paranna työn tuottavuutta.
Työergonomia osoittaa arvostuksesi. Osoita arvostuksesi työntekijöitä kohtaan.

Tässä vain osa tuotteistamme. Kysy lisää !

STAND ACTIVE BOARD

Tyylikkään ja käytännöllisen muotoilun ansiosta STAND ACTIVE sopii kaikkiin työympäristöihin. Kehon on helppo löytää tasapainopisteen ja mikrohienot liikkeet. Katso video tästä.

ACTIVE FOOTREST

Tyylikäs, toimiva ja muotoiltu Active Jalkatuki sopii kaikkiin työympäristöihin. Jalkatuki lisää työpöydän mukavuutta, estää ja vähentää istumatyössä aiheuttamia kipuja.

STAND ACTIVE

STAND ACTIVE on fiksu, aktivoiva työpistematto, joka vähentää jalkojen kuormitusta, se on helppo siirtää eri työasemien välillä ja sen voi myös laittaa roikkumaan. Katso video tästä.

ACTIVE CUSHION

Keskivartalon lihasten vahvistaminen on oleellista saavuttaaksesi hyvän ryhdin. ACTIVE CUSHION tyyny on kehitetty parantamaan keskivartalon hallintaa. Katso video.

ACTIVE SEAT

Istumalla toimintatuolilla aktivoit ym. Sisäisen lihaksiston eli ns. corelihaksiston, joka antaa core vakautta ja tukee selkärankaa. Vältät myös selkävaivoja. Katso video tästä.

ACTIVE TABLE

Vihdoinkin hyvä ergonomia on mahdollista myös kotona! Meille kaikille, jotka työskentelemme osittain kotoa käsin, on tärkeää, ettet unohda hyvää ergonomiaa.  Katso tästä video